43 nya låtar upplagda

Nu har vi lagt upp 43 nya låtar, låtarna finns som alltid i både MIDI och MP3 formatet.

Låtarna den här gången blev

Alannah Myles – Black Velvet
Beach Boys – Barbara Ann
Bee Gees – Massachusetts
Bee Gees – You Should Be Dancing
Bee Gees – You Win Again
Bob Dylan – Knockin’ On Heavens Door
Bobby Brown – Humpin’ Around
Bon Jovi – Living On A Prayer
Boy George – Everything I Own
Boyz II Men – End Of The Road
Bruce Springsteen – Cover Me
Cats – One Way Wind
Doug Sam – Meet Me In Stockholm
Drifters – Kissin’ In The Backrow
Eric Carmen – All By Myself
George Benson – Nothing Gonna Change My Love
Inner Circle – Sweat
John Layton – Tell Laura I Love Her
Jon Secada – Iron Lion Zion
Julio Iglesias – To All The Girls I Loved Before
Kenny Loggins – Footlose
Lisa Stansfield – All Around The World
Los Bravos – Black Is Black ~ SpanishPop
Manfred Mann’s Earthband – Doh Wah Diddy
Michael Bolton – How Am I Supposed….
Mungo Jerry – In The Summertime
Neil Diamond – Cherry Cherry
Nick Kamen – I Promised Myself
Oleta Adams – Get Here
OMD – Sailing On The Seven Seas
Phil Collins – A Groovy Kind Of Love
Phil Collins – Against All Odds
Phil Collins – Easy Lover
Phil Collins – I Wish It Would Rain Down
Phil Collins – In The Air Tonight
Platters – The Great Pretender
Rod Stewart – Sailing
Rose – The Rose ~ 1979 film (Bette Midler)
Salt ‘n Peppa – Let’s Talk About Sex
Starship – Nothing’s Gonna Stop Us Now
Stevie Wonder – Sir Duke
Tina Turner – What’s Love Got To Do With It
ZZ Top – Tush

Lämna ett svar

You are currently viewing 43 nya låtar upplagda