Singback låtar för trubadurer, artister, bröllop och dop

Köp singback låtar hos oss, vi har tusentals instrumentala bakgrunder i MIDI och MP3 formatet. Stor katalog med singbacklåtar när du saknar kompmusiker och behöver musikbakgrund till ditt uppträdande.

Musikbakgrunder att köpa när du ska uppträda på bröllop, dop eller är trubadur och inte har några som kompar utan uppträder solo.

Är du trubadur så har du kommit rätt, välj i vår katalog bland 6000 låtar. Ska du uppträda på ett bröllop eller dop så hittar du alla möjliga bra låtar att ha som musikbakgrund till din sång.

MIDI och MP3 musikbakgrunder

MIDI och MP3 låtar 29 kr - 69 kr styck

Köp Singbacklåtar för trubadurer, artister, bröllop och dop

Vi har ett stort sortiment låtar (6000 låtar i Standard Midi File Format och MP3 Formatet) i Dansmusik och artisters hit-låtar i midiformat och MP3-formatet från hela Norden och därutöver från hela världen. Vi producerar låtar från Hambo till Bugg, Ballad till Tango, Rock ’n Roll till Lambada, Evert Taube till ABBA.

Spelar och sjunger du för publik? 

Köp våra singback låtar… det blir succé!

Vi är stolta att kunna presentera all slags musikbakgrunder, t.ex. många countrylåtar, såväl som Godingarna med början från 50-talet och framåt.

Vi har ett stort sortiment låtar från hela Norden och därutöver från hela världen. Vi producerar låtar från Hambo till Bugg, Ballad till Tango, Rock ’n Roll till Lambada, Evert Taube till ABBA.

Demolåtarna ger dig en bild av arrangemanget.

Köp musikbakgrunden hos oss

Köp singback låten hos oss. Välj låtkategorin och lyssna på demolåtarna vad som passar dig. Välj dom låtar du vill ha och gör en beställning. Ju fler låtar du köper ju billigare blir det per låt.

Pris per låt. Priserna förändras automatiskt i webbshoppen när du når antalet i varukorgen.

1 Låt = 69 kr
fr. 5 låtar = 59 kr/låt
fr. 10 låtar = 49 kr/låt

Vad kostar en större repertoar?
fr. 50 låtar = 39 kr/låt

Superrabatten!
fr. 100 låtar = 29 kr/låt

mixer
mikrofon
trubadur

Sjung med musikbakgrund från MusikDataStugan

MusikDataStugan är välkänd bland yrkes- och amatörmusiker i Skandinavien och är äldst på den svenska midi scenen och vet vad du vill ha för att höja stämningen på dansgolvet med.

Under alla åren har det blivit ca 6000 låtar i MIDI formatet som MusikDataStugan har skapat.

Nu är det dags att även MP3 låtarna tar plats på scenen så förvänta er samma goda kvalité och support av MP3-låtar att sjunga till.

sangare

Vad är singback?

Singback (efter engelskans ord med samma betydelse) kallas musikaliska framträdanden där all musik är förinspelad, men sången framförs live.

En variant av singback är karaoke, ett amatörframträdande (av japanskt ursprung) med sång till förinspelad instrumentalmusik.

Singback används numera även i Melodifestivalen och Eurovision Song Contest, sedan den tidigare liveorkestern slopats. Singback-regler har varit i bruk i Eurovision Song Contest sedan 1999 och i Melodifestivalen 1985, 1986 och sedan 2001. Läs mer på Wikipedia >>